ZORGGEBIEDEN

Wij zijn gespecialiseerd in de hieronder genoemde zorggebieden

Gehandicaptenzorg

Als je de zorg hebt voor een kind of volwassene met een verstandelijke beperking, meervoudige handicap of niet aangeboren hersenletsel, weet je hoe belangrijk een liefdevolle en zorgzame omgeving is. Er moet gezorgd worden voor een fijne en veilige plek voor dagopvang of wonen met een zinvolle dagbesteding. Ons personeel is ervaren en gediplomeerd en kan hier prima op inspelen. Ook bieden wij individuele begeleiding aan.

ambulante zorg bij noodzorg

Ambulante zorg

Noodzorg werkt binnen diverse ambulante teams. Daarbij kun je denken aan veilig thuis, jeugdbescherming, wijkteams en andere teams die wat extra vragen van medewerkers. Onze medewerkers zijn voornamelijk sterk in complexe zorgvragen. Daarbij hebben we behoorlijke ervaring in het werken op een groep, het werken als 1 op 1 begeleider, het werken in een crisisteam of als medewerkers veilig thuis.

Psychiatrie

Personeel van Noodzorg is getraind in algemene en gespecialiseerde (psychiatrische) zorgverlening. We leveren hulp bij het huishouden en andere vormen van zorg aan mensen met een psychiatrische problematiek.

ouderzorg noodzorg

Ouderenzorg

Noodzorg beseft in de ouderenzorg dat er altijd behoefte is aan flexibele, slimme medewerkers!  Bij ons zorgpersoneel zien we telkens weer dat het heel goed gaat tussen de jongeren en ouderen en dat daar een mooie balans uit ontstaat.

Verslavingszorg

Verslavingszorg is een gespecialiseerde vorm van geestelijke en lichamelijke gezondheidszorg. Verslavingsproblemen bestaan uit gebruik en misbruik van – en de verslaving aan – nicotine, alcohol, drugs, slaap- en kalmeringsmiddelen en gokken. De laatste 25 jaar worden er meer mensen met drugsverslaving dan met alcoholverslaving behandeld. Ook op dit gebied heeft Noodzorg personeel voor handen met de juiste ervaring en deskundigheid.

Verslavingszorg noodzorg
jongerenzorg noodzorg

Jeugdzorg

Noodzorg is gespecialiseerd in jeugdzorg aan kinderen en jeugdigen. Enerzijds hebben we het dan over kinderen met een ernstige gedragsproblematiek. En anderzijds kinderen en jeugdigen met een (licht)verstandelijke beperking al dan niet gecombineerd met psychiatrische problemen en/of een ernstige gedragsproblematiek.

Palliatieve zorg

Bij palliatieve zorg gaat het om zorg die er op gericht is om cliënten met een levensbedreigende ziekte een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te geven. Het personeel van nood zorg weet zich te richtten op zowel de lichamelijke klachten van een cliënt, als ook de vaak bijkomende psychische, sociale en spirituele problemen die zich bij een cliënt voordoen.

Palliatieve zorg vraagt om breed personeel die multidisciplinair zorg kan aanbieden. De aandacht gaat niet alleen uit naar degene die ziek is en gaat sterven maar ook naar diens naasten, tijdens de palliatieve fase en nadat de betrokkene is overleden.

palliatieve zorg

Wilt gebeld worden?

Terugbelverzoek

Vul hieronder uw nummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.